duminică, 22 ianuarie 2012

Mihai Olteanu Studii dupa maestri

Pictura Ulei
Adoration of the magi

Anch’ io sono pittore!
Sunt vorbele rostite de Correggio, la Bologna, cand a vazut tabloul “Sfanta Cecilia”, una din capodoperele lui Rafael. Acestei exclamatii i se acorda o dubla interpretare: una admirativa ( ma pricep in aceasta materie, si am inclin in fata maestriei neasemuite.
Cum reusesc altii?) alta, stimulativa (voi incerca, ma voi stradui sa fac la fel).

Audio:  Mario Lanza


2 comentarii:

  1. Andreea Gheorghiu22 ianuarie 2012 la 23:32

    Multumesc Stimate Domn, Mihai Olteanu. Este o bucurie sa admir aceste minuni...si nu ma mai satur de cat FRUMOS in stare pura vad eu aici. Sensibilitate, bun gust, stil rafinat... "le gramadii intr-o singura vioara..." Bunul care imparte daruri catre noi muritorii de rand. Nu mai plec de aici! :)Nici nu mai respir. ARTA Dumneavoastra trebuie savurata pe indelete caci are darul de a vindeca de indiferenta si cele mai incrancenate suflete. MULTUMESC PENTRU DARUL OFERIT ASTA SEARA ...din partea unui Adevarat Artist al Romaniei Noastre. Ce mandra sunt! Pentru delicatetea spiritului Dumneavoastra si pentruu ceea ce ne transmiteti..."CU ADANCA PLECACIUNE MA INCHIN BOIER DUMNEAVOASTRA"! Cu profunda admiratie va asigur de toata consideratia mea, Andreea Gheorghiu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucura tare mult ca lucrarile mele ajung la ochiul si sufletul oamenilor, macar asa in modul virtual. Eu sunt cel care trebuie sa multumesc tuturor, cu atat mai mult celor care simt nevoia de a scrie cateva cuvinte ! Multumesc frumos pentru aprecieri si pentru vorbele frumoase !
      Esti oricand binevenita in miniexpozitia mea Andreea :-)
      Salutari frumoase !!!!

      Ștergere